Om Davone

Med produktion og udvikling i Danmark, et land kendt for sit design og akustik, har Davone bygget højttalere i hånden siden 2007. Kombinationen af den højeste kvalitet inden for lyd og design gør Davone til en pioner inden for High-End lyd.


Efter Danske traditioner giver en fleksibel og lille produktion Davone friheden til at eksperimentere og implementere ideer, som ikke ville være muligt at opretholde i storskala produktion. Dette gør det muligt for os kun at fremstille innovative produkter vi er virkelig stolte af. Og vi ved, at Davone-kunderne sætter pris på denne ekstra indsats.


Med langvarigt ejerskab i tankerne er fokus på at nyde musik. Og med deres signaturudseende tilbyder Davone højttalerne mere end High-End lydkvalitet alene. Langt fra masseproduceret anonymitet forbliver de tidløse Davone-højttalere forbløffende i mange år at nyde i lyd og design.


All our loudspeakers are handmade in Denmark
All our loudspeakers are handmade in Denmark

Davone er hjernebarnet af MSc Paul Schenkel, en luftfartsingeniør med en kandidatgrad i fysik, en professionel baggrund inden for akustik og en dybt lidenskab for midten af århundredes design og arkitektur.


"Vi arbejder konstant på at forbedre lydkvaliteten, designet og kombinationen af disse to. De berømte ord fra Massimo Vignelli resonerede virkelig med mig:" En designers liv er et liv i kamp: en kamp mod grimhed". Javisst, en smule dramatisk. Men alligevel er Davone min friske luft i den monokromatiske firkantede virkelighed i dag.


Paul Schenkel